Pan smażony Filet z wołowiny z pikantnym rumem-polewa z czarnego pieprzu i sałatka z dzikich grzybów
Pan smażony Filet z wołowiny z pikantnym rumem-glazurą z czarnego pieprzu i sałatką z dzikich grzybów może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $8.64 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 802 kalorie, 36g białka, oraz 45 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka melasy, grubo zmielony pieprz, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Filet wołowy z czarnego pieprzu z kremem chrzanowym, Pieczony Filet z polędwicy wołowej z Podsmażonymi grzybami, oraz Filet balsamiczny z czarnym pieprzem Mignon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w średnim rondlu na średnim ogniu i pocić cebulę i czosnek.
Dodać rum, doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć do 1/4 szklanki.
Dodać bulion, doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć ogień.
Ubić puree ancho, melasę i pieprz i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do 1 szklanki. Rozgrzej grill. Doprawić steki z obu stron solą. Gotować przez 2-3 minuty z każdej strony, aż średnio rzadkie.