Pan smażony Filet z wołowiny z pikantnym rumem-polewa z czarnego pieprzu i sałatka z dzikich grzybów

Pan smażony Filet z wołowiny z pikantnym rumem-polewa z czarnego pieprzu i sałatka z dzikich grzybów
Pan smażony Filet z wołowiny z pikantnym rumem-glazurą z czarnego pieprzu i sałatką z dzikich grzybów może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $8.64 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 802 kalorie, 36g białka, oraz 45 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka melasy, grubo zmielony pieprz, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Filet wołowy z czarnego pieprzu z kremem chrzanowym, Pieczony Filet z polędwicy wołowej z Podsmażonymi grzybami, oraz Filet balsamiczny z czarnym pieprzem Mignon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w średnim rondlu na średnim ogniu i pocić cebulę i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać rum, doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć do 1/4 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
3
Dodać bulion, doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć ogień.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4
Ubić puree ancho, melasę i pieprz i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do 1 szklanki. Rozgrzej grill. Doprawić steki z obu stron solą. Gotować przez 2-3 minuty z każdej strony, aż średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 łyżeczki Melasy3/4 łyżeczki Melasy
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn