Pan-Seed Chicken Sandwich Z Pieczonym Czosnkiem Aioli

Pan-Seed Chicken Sandwich Z Pieczonym Czosnkiem Aioli
Pan-Seed Chicken Sandwich z pieczonym czosnkiem Aioli wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 306 kalorii, 10g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pomidor, liście sałaty, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest dobre. Spróbuj Stek zapiekany z pieczonym czosnkiem Aïoli, Włoska Patelnia Przyprawiona Pieczony Czosnek Brukselka, oraz Pieczona fasolka szparagowa z pieczonym czosnkiem Aioli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usuń białą papierową skórę z główek czosnku (nie obieraj ani nie oddzielaj goździków). Pokryć każdą głowę sprayem do gotowania; zawinąć osobno w folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
2
Piec w 350 przez 1 godzinę; ostudzić 10 minut. Oddzielne goździki; ostrożnie przeciąć lub wyciąć 1 koniec każdego goździka. Wycisnąć goździki na małej misce, aby wyodrębnić miąższ czosnku. Odrzuć Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Ser parmezan posypać miąższem czosnkowym; rozgnieść widelcem do wymieszania. Wymieszać z majonezem aż do wymieszania. Przykryć szczelnie folią dociskaną do powierzchni aioli; schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
AioliAioli
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
4
Umieść piersi kurczaka między 2 arkuszami folii z tworzywa sztucznego o dużej wytrzymałości lub papieru woskowego; spłaszczyć do grubości 1/4 cala, za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta(jeśli piersi z kurczaka są bardzo duże, przecięte na pół, w poprzek).
Składniki, których będziesz potrzebować
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3 Szklanki Bułki Tartej Panko3 Szklanki Bułki Tartej Panko
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
5
Po 1 stronie każdej piersi kurczaka posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
6
Umieść dużą patelnię nonstick na średnim ogniu do gorąca. Piersi kurczaka zalać sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodać piersi z kurczaka, przyprawione bokiem w dół; gotować 2 protokół z każdej strony lub aż gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
8
Zdjąć z patelni i ogrzać. Płaszcz Wyciąć Boki bułki z natryskiem; miejsce na patelni, Wyciąć Boki w dół, i gotować, aż lekko tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Rozłóż 1 łyżkę czosnku aioli na opiekanych bokach każdej bułki. Kurczaka podzielić równomiernie między dolną połówkę bułek; top z sałatą, pomidorem i górną połówką bułek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
AioliAioli
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
10
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn