Krojone Ziemniaki Z Boczkiem I Pietruszką

Krojone Ziemniaki Z Boczkiem I Pietruszką
Jeśli masz około 1 godziny i 15 minut do spędzenia w kuchni, pokrojone ziemniaki z boczkiem i pietruszką mogą być super bezglutenowym i bezmlecznym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 9 osobom. Za 1,36 USD za porcję ten przepis pokrywa 16% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 385 kalorii, 11 g białka i 20 g tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Ten przepis z Allrecipes wymaga octu jabłkowego, bekonu, bulionu wołowego i grubej soli. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 52%. Ten wynik jest dobry. Chrupiące ziemniaki z boczkiem, czosnkiem i pietruszką, Pieczone ziemniaki z boczkiem, serem i pietruszką oraz Chrupiące ziemniaki z boczkiem, czosnkiem i pietruszką są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki w dużym garnku z wystarczającą ilością wody, aby przykryła je na kilka cali. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, dodać 1 łyżkę soli i doprowadzić do delikatnego wrzenia. Gotuj, aż ziemniaki będą miękkie po nakłuciu nożem. Nie rozgotowuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Zielone Cebule, Drobno Pokrojone4 Zielone Cebule, Drobno Pokrojone
Paski Pimiento OpcjonalniePaski Pimiento Opcjonalnie
1 8-uncjowa Kulka świeżego Ciasta Na Pizzę, Przekrojona Na Pół, Temperatura Pokojowa1 8-uncjowa Kulka świeżego Ciasta Na Pizzę, Przekrojona Na Pół, Temperatura Pokojowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
Woda Plus 1 SzklankaWoda Plus 1 Szklanka
2
Odcedzić, ostudzić i przełożyć do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Cienkie Plasterki Prosciutto W Julienne4 Cienkie Plasterki Prosciutto W Julienne
3
Podczas gdy ziemniaki się gotują, połącz ocet, cukier i pozostałą sól w małym rondlu i postaw na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Zielone Cebule, Drobno Pokrojone4 Zielone Cebule, Drobno Pokrojone
OcetOcet
żelatyna W Proszku Brzoskwiniowa, Morelowa Lub Pomarańczoważelatyna W Proszku Brzoskwiniowa, Morelowa Lub Pomarańczowa
1 8-uncjowa Kulka świeżego Ciasta Na Pizzę, Przekrojona Na Pół, Temperatura Pokojowa1 8-uncjowa Kulka świeżego Ciasta Na Pizzę, Przekrojona Na Pół, Temperatura Pokojowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Makaron Z Muszlami Dla DzieciMakaron Z Muszlami Dla Dzieci
4
Skropić ziemniaki i delikatnie wymieszać, żeby je pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Zielone Cebule, Drobno Pokrojone4 Zielone Cebule, Drobno Pokrojone
5
Podsmaż boczek na dużej patelni umieszczonej na średnim ogniu, często mieszając, aż będzie rumiany i chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula, Drobno PokrojoneZielona Cebula, Drobno Pokrojone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(9-calowy) Spód Ciasta W Głębokim Naczyniu, Częściowo Upieczony I Schłodzony(9-calowy) Spód Ciasta W Głębokim Naczyniu, Częściowo Upieczony I Schłodzony
6
Wyjmij łyżką cedzakową; odsączyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
1/4 Szklanki Sosu Sojowego 1 łyżka Prażonych Nasion Sezamu1/4 Szklanki Sosu Sojowego 1 łyżka Prażonych Nasion Sezamu
7
Odcedź nadmiar tłuszczu z patelni, pozostawiając na niej cienką warstwę tłuszczu z bekonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(9-calowy) Spód Ciasta W Głębokim Naczyniu, Częściowo Upieczony I Schłodzony(9-calowy) Spód Ciasta W Głębokim Naczyniu, Częściowo Upieczony I Schłodzony
8
Podsmaż cebulę na patelni z zarezerwowanym tłuszczem z bekonu, aż będzie przezroczysta, ale nie rumiana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
1 Funtowy Makaron Z Muszlami Baby, Ugotowany Al Dente1 Funtowy Makaron Z Muszlami Baby, Ugotowany Al Dente
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(9-calowy) Spód Ciasta W Głębokim Naczyniu, Częściowo Upieczony I Schłodzony(9-calowy) Spód Ciasta W Głębokim Naczyniu, Częściowo Upieczony I Schłodzony
9
Wlać bulion wołowy i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejsz ogień do wrzenia i gotuj, aż zmniejszy się o połowę; około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
10
Ziemniaki zalewamy bulionem, posypujemy boczkiem i posiekaną natką pietruszki. Delikatnie zamieszaj i od razu podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Zielone Cebule, Drobno Pokrojone4 Zielone Cebule, Drobno Pokrojone
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Zielona Cebula, Drobno PokrojoneZielona Cebula, Drobno Pokrojone
BulionBulion
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn