Pan Seared Strip Steak z sosem z zielonego pieprzu i ziemniakami zapiekanymi w soli
Pan Seared Strip Steak z sosem z zielonego pieprzu i ziemniakami zapiekanymi w soli to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Na 14,24 zł / porcja, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1389 kalorii, 113g białka, oraz 80 g tłuszczu. Sprawdza się jako drogie danie główne dla valentin day. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz brandy, musztardę dijon, steki strip i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest solidne. Spróbuj Steki zapiekane i sos z zielonego pieprzu z pieczonymi ziemniakami i zieloną fasolką, Grillowany New York Strip Steak z sosem Pięciopiersiowym, oraz Pan Seared Strip Steak z musztardowym sosem śmietanowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Podgrzać 2 żeliwne patelnie wystarczająco duże, aby pomieścić 2 z 4 kawałków wołowiny, aż zaczną wyraźnie palić. Doprawić steki z obu stron solą i pieprzem. Wyłącz ciepło pod patelnią i użyj pary szczypiec, aby umieścić steki na patelni 1 przez 1 w jednej warstwie. Włącz ciepło pod patelnią i brązową pierwszą stronę, 3 do 5 minut. Spróbuj oprzeć się pokusie, aby odwrócić je lub przenieść je podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Dodać bulion cielęcy i zmniejszyć do pożądanej konsystencji, a następnie wymieszać estragon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Cielęcy
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
9
Podgrzać 2 żeliwne patelnie wystarczająco duże, aby pomieścić 2 z 4 kawałków wołowiny, aż zaczną wyraźnie palić. Doprawić steki z obu stron solą i pieprzem. Wyłącz ciepło pod patelnią i użyj pary szczypiec, aby umieścić steki na patelni 1 przez 1 w jednej warstwie. Włącz ciepło pod patelnią i brązową pierwszą stronę, 3 do 5 minut. Spróbuj oprzeć się pokusie, aby odwrócić je lub przenieść je podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Dodać bulion cielęcy i zmniejszyć do pożądanej konsystencji, a następnie wymieszać estragon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Cielęcy
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Dodaj ziemniaki do zapiekanki z dopasowaną pokrywką, która jest wystarczająco duża, aby pomieścić ziemniaki. Wrzuć je z solą morską i liśćmi laurowymi. Przykryć zapiekankę i wstawić do środka piekarnika, aby piec przez 25 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
Gdy ziemniaki są miękkie po przebiciu czubkiem noża, wyjmij zapiekankę z piekarnika i wyrzuć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Rozgrzać patelnię reserved, że steki były gotowane na średnim ogniu i dodać ziemniaki do kapie stek. Gotować, aż zbrązowieją i staną się lekko chrupiące. lekko. Doprawić solą, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Ułóż ziemniaki na dnie 4 talerzy obiadowych i top z stekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
6
Skropić sosem i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
7
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
8
Dodaj ziemniaki do zapiekanki z dopasowaną pokrywką, która jest wystarczająco duża, aby pomieścić ziemniaki. Wrzuć je z solą morską i liśćmi laurowymi. Przykryć zapiekankę i wstawić do środka piekarnika, aby piec przez 25 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
9
Gdy ziemniaki są miękkie po przebiciu czubkiem noża, wyjmij zapiekankę z piekarnika i wyrzuć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
10
Rozgrzać patelnię reserved, że steki były gotowane na średnim ogniu i dodać ziemniaki do kapie stek. Gotować, aż zbrązowieją i staną się lekko chrupiące. lekko. Doprawić solą, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. La Jota Howell Mountain Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.