Pan-pieczony okoń morski z cytrusowo-pomidorowym winegretem
Smażony na patelni okoń morski z cytrusowo-pomidorowym winegretem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i pescatarian przepis służy 4 i kosztuje 3,64 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 443 kalorie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką pomidory, cukier, sok z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pieczony w piecu okoń morski z kuskusem i ciepłym pomidorem Vinaigrette, Bas w paski z pomidorową krewetką, oraz Sałatka szpinakowa z pieczonych pomidorów z cytrusową musztardą vinaigrette.
Instrukcje
1
Połącz pomidory, cukier i ocet w rondlu na średnim ogniu; gotować 3 minuty lub aż cukier się rozpuści. Natkę pietruszki wymieszać z 6 składnikami. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
Pietruszka-nać
Ocet
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Score rybiej skóry po przekątnej dwa lub trzy razy (aby zapobiec zwijaniu), i posypać solą i pieprzem. Filety Sear, od strony skóry w dół, w 1 łyżeczka oleju w żeliwnej patelni na średnim ogniu około 2 protokół. Prasuj filety płasko metalową szpatułką, aby zapobiec zwijaniu się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Ryby
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Szpatułka
3
Przenieś patelnię do piekarnika i piec w 450 przez 5 minut lub do płatków ryb widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
4
Filety podawać skórką do góry. Łyżka sosu na filety.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla Seabass. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.