Pan Bagnat Z Rzodkiewką I Tuńczykiem
Pan Bagnat z rzodkiewką i Tunanem to bezmleczne i pescatariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 252 kalorie, 14g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś dojrzały pomidor winorośli, batard wystarczająco szeroki, aby pomieścić ten bałagan, najlepszą oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które można zrobić dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pan Bagnat, Bagnat Z Tuńczykiem, oraz Bagnat z tuńczykiem Rachael.
Instrukcje
Proces: umyć bazylii (rzeżucha) i użyć spinner sałatki lub czysty ręcznik, aby uzyskać wodę off. Pokroić cebulę i pomidora tak cienkie, jak można ręcznie i odstawić. Jeśli masz krajalnicę ręczną Kyocera (pamiętaj, że moja nazywa się Danton) użyj jej do bardzo cienkiego pokrojenia rzodkiewek lub użyj mandoliny (Robespierre).
Montaż: ułóż duży arkusz folii na desce. Bochenek pokroić na pół wzdłuż.
Umieść połówki na folii spożywczej i zgarnij tyle okruchów, aby mieć dwa kajaki. Daj obu kajaków hojną dawkę najlepszej oliwy z oliwek.
Umieść dużą garść liści bazylii na pierwszym kajaku. Doprawić tuńczykiem, a potem anchois.
Dodaj pomidory i cebulę w dowolnej kolejności. Finisz oliwkami i rzodkiewkami, wszystko w dużym stosie. W drugim kajaku umieść pozostałą bazylię. I obróć się, żeby przykryć kanapkę.
Zawiń to wszystko w folię spożywczą i przechowywać w lodówce przez kilka godzin. Świetne na te dni, kiedy nie chcesz włączać piekarnika. Na przykład dzisiaj. Włóż espadryle.
* Jeśli kiedykolwiek usłyszę, że ktoś z was używa terminu EVOO, zostanie na stałe skreślony z listy przepisów. Dlaczego? Bo mimo, że Rachael Ray ma własną znaną markę, nie wie nawet, co to znaczy Extra Virgin. I jestem bardzo poważny. Świat musi zostać uratowany przed tą złą kobietą.
Zaczynajmy! Osobiście lubię używać oliwy w stylu hiszpańskim z oliwek arbequina. Obecnie istnieje kilka kalifornijskich marek.