Paluszki z ciasta rybnego

Paluszki z ciasta rybnego
Fish cake fingers może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.45 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 350 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ten przepis z BBC Good Food ma 30 fanów. Mieszanka oleju słonecznikowego, jajek, grochu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Paluszki Rybne, Domowe paluszki rybne, oraz Pieczone Paluszki Rybne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dzieci: pisanie pogrubioną czcionką jest dla was dorosłych: reszta jest dla was. Zrób trochę zacieru. Wrzucić ziemniaki do garnka z zimną wodą i doprowadzić do wrzenia. Gotować przez 10 minut, a następnie obniżyć ogień i wrzucić łososia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez około 3-5 minut więcej, aż ryba jest gotowane. Podnieś rybę na talerz za pomocą łyżki szczelinowej. Kontynuuj gotowanie ziemniaków do miękkości, a następnie odcedzić. Wrzuć ziemniaki do miski i pozwól dziecku je rozgnieść.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Płatki ryb. Podczas gdy ziemniaki gotować, oderwać skórę z filetów makreli i dostać dziecko do płatków mięsa w małej misce mogą smakować niektóre w tym momencie, jeśli chcą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z MakreliFilety Z Makreli
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wszystko pomieszaj.
4
Dodać skórkę z cytryny do ziemniaka, i rozgnieść trochę więcej. Następnie dodać wszystkie płatków ryb i wymieszać razem dobrze dont worry about breaking up the fish. Jeśli chcesz, podziel mieszankę na pół i dodaj dowolne dorosłe składniki na tym etapie. Pozostaw do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Rozwałkować na długie kiełbaski. Lekko mąkę powierzchnię i rozbić jajka do naczynia. Poproś dziecko, aby ubijało je podczas przechylania bułki tartej do innego naczynia. Następnie poproś o podzielenie zacieru na osiem i rozwałkuj je na mące do długich, tłustych cylindrów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
6
Zanurz je w jajku. Pracując metodycznie, ostrożnie zwijamy kiełbaski w jajku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
7
Płaszcz w chrupiącej bułce tartej. Gdy kiełbaski są całkowicie pokryte jajkiem, zwinąć je w bułce tartej, upewniając się, że są dobrze pokryte. Palce można teraz przechowywać w lodówce przez 2-3 dni lub zamrażać przez 1 miesiąc. Gotować z zamrożonych,
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
8
Piekarnik do 180C / 160C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Skropić oliwą z oliwek na palcach ciasta rybnego i piec przez 25-30 minut, aż gotowane przez i złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Niech dorosły je ugotuje.
11
Rozgrzać olej na patelni i gotować paluszki partiami. Skwierczeć je przez 8-10 minut, obracając regularnie, aż całkowicie złocisty, a następnie podnieść je na papier kuchenny do odsączenia. Trzymaj je ciepłe w niskim piekarniku, podczas gdy gotujesz resztę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
12
Zrobić smaczny sos. Podczas gotowania palców dziecko może wymieszać majonez z sokiem z cytryny i czosnkiem, a następnie nakłonić je do przechyłu w małym naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
13
Podawać paluszki z ciasta rybnego na talerzu z groszkiem, rukolą i odrobiną Dipu majonezowego na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio
Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio ma jasnożółty kolor z wyraźnymi kwiatowymi aromatami z nutą przyprawy; średnio treściwy z dobrą mineralnością i precyzyjnym wykończeniem. Dobrze pasuje do ryb i skorupiaków, drobiu, białych mięs jako przystawka lub do posiłku
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia20
Magazyn