Paluszki z ciasta rybnego

Paluszki z ciasta rybnego
Fish cake fingers może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.45 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 350 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ten przepis z BBC Good Food ma 30 fanów. Mieszanka oleju słonecznikowego, jajek, grochu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Paluszki Rybne, Domowe paluszki rybne, oraz Pieczone Paluszki Rybne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dzieci: pisanie pogrubioną czcionką jest dla was dorosłych: reszta jest dla was. Zrób trochę zacieru. Wrzucić ziemniaki do garnka z zimną wodą i doprowadzić do wrzenia. Gotować przez 10 minut, a następnie obniżyć ogień i wrzucić łososia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez około 3-5 minut więcej, aż ryba jest gotowane. Podnieś rybę na talerz za pomocą łyżki szczelinowej. Kontynuuj gotowanie ziemniaków do miękkości, a następnie odcedzić. Wrzuć ziemniaki do miski i pozwól dziecku je rozgnieść.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Płatki ryb. Podczas gdy ziemniaki gotować, oderwać skórę z filetów makreli i dostać dziecko do płatków mięsa w małej misce mogą smakować niektóre w tym momencie, jeśli chcą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z MakreliFilety Z Makreli
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Wszystko pomieszaj.
4
Dodać skórkę z cytryny do ziemniaka, i rozgnieść trochę więcej. Następnie dodać wszystkie płatków ryb i wymieszać razem dobrze dont worry about breaking up the fish. Jeśli chcesz, podziel mieszankę na pół i dodaj dowolne dorosłe składniki na tym etapie. Pozostaw do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Rozwałkować na długie kiełbaski. Lekko mąkę powierzchnię i rozbić jajka do naczynia. Poproś dziecko, aby ubijało je podczas przechylania bułki tartej do innego naczynia. Następnie poproś o podzielenie zacieru na osiem i rozwałkuj je na mące do długich, tłustych cylindrów.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
6
Zanurz je w jajku. Pracując metodycznie, ostrożnie zwijamy kiełbaski w jajku.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Płaszcz w chrupiącej bułce tartej. Gdy kiełbaski są całkowicie pokryte jajkiem, zwinąć je w bułce tartej, upewniając się, że są dobrze pokryte. Palce można teraz przechowywać w lodówce przez 2-3 dni lub zamrażać przez 1 miesiąc. Gotować z zamrożonych,
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
8
Piekarnik do 180C / 160C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
9
Skropić oliwą z oliwek na palcach ciasta rybnego i piec przez 25-30 minut, aż gotowane przez i złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
10
Niech dorosły je ugotuje.
11
Rozgrzać olej na patelni i gotować paluszki partiami. Skwierczeć je przez 8-10 minut, obracając regularnie, aż całkowicie złocisty, a następnie podnieść je na papier kuchenny do odsączenia. Trzymaj je ciepłe w niskim piekarniku, podczas gdy gotujesz resztę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
12
Zrobić smaczny sos. Podczas gotowania palców dziecko może wymieszać majonez z sokiem z cytryny i czosnkiem, a następnie nakłonić je do przechyłu w małym naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
13
Podawać paluszki z ciasta rybnego na talerzu z groszkiem, rukolą i odrobiną Dipu majonezowego na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio
Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio ma jasnożółty kolor z wyraźnymi kwiatowymi aromatami z nutą przyprawy; średnio treściwy z dobrą mineralnością i precyzyjnym wykończeniem. Dobrze pasuje do ryb i skorupiaków, drobiu, białych mięs jako przystawka lub do posiłku
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia20
Magazyn