Paluszki chlebowe ze szczypiorkiem i serem
Przepis szczypiorek i ser paluszki chlebowe mogą być wykonane w około 30 minut. Ten hor d ' oeuvre ma 132 kalorie, 4G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. Za 28 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką częściowo odtłuszczony ser mozzarella, masło, parmezan i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 9%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Paluszki Serowe, Najlepsze Paluszki Serowe, oraz Paluszki Chlebowe Nadziewane Serem.
Instrukcje
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto na 12 cali. kwadrat. W małej misce wymieszać masło, szczypiorek i czosnek; rozłożyć na cieście.
Posyp serem mozzarella i 1/4 szklanki parmezanu.
Pokroić na szesnaście 3/4 cala.- szerokie paski. Przekręć każdy pasek 2-3 razy; ściśnij końce, aby uszczelnić.
Miejsce 2. osobno w natłuszczonym 15-calowym. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia. Przykryj i odstaw do wyrośnięcia, aż prawie się podwoi, około 40 minut.
Posyp pozostałym parmezanem.
Piec w temperaturze 375° przez 13-15 minut lub na złoty kolor.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Paluszki chlebowe naprawdę dobrze komponują się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować, Jest Le Grand Courtage rosé Brut Bedazzled Bottle. Ma 4,7 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.
![Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Butelka]()
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Butelka
Jasne aromaty i smaki świeżej truskawki i maliny łączą się z nutami bzu i fiołków. Na podniebieniu utrzymuje się delikatna równowaga suchości i kwasowości ze smakami dzikich jagód i granatu wraz z delikatnymi nutami kwiatowymi. To Brut różowe uzupełnia szeroką gamę potraw, od pikantnych po słodkie. Spróbuj z pikantnymi daniami azjatyckimi, risotto, BBQ, wołowiną, jagnięciną, kaczką, kurczakiem, prosciutto, owocami morza, pizzą, miękkim serem (jak brie lub koza), sernikiem, crème brulée, Truskawkowym ciastem i ciastem jagodowym. Wymieszaj ze świeżym sokiem grejpfrutowym, aby uzyskać orzeźwiający napój brunchowy lub dodaj pływak do koktajlu na bazie ginu.Mieszanka: Chardonnay zapewnia głębię i strukturę, a Ugni Blanc zapewnia naturalną kwasowość i świeżość. Lekki Gamay nadaje wyrazisty owocowy wyraz i gładką konsystencję. Winogrona pochodzą z wysokiej jakości terroirów we Francji, takich jak Burgundia i Beaujolais.