Paluszki chlebowe ze szczypiorkiem i serem

Paluszki chlebowe ze szczypiorkiem i serem
Przepis szczypiorek i ser paluszki chlebowe mogą być wykonane w około 30 minut. Ten hor d ' oeuvre ma 132 kalorie, 4G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. Za 28 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką częściowo odtłuszczony ser mozzarella, masło, parmezan i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 9%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Paluszki Serowe, Najlepsze Paluszki Serowe, oraz Paluszki Chlebowe Nadziewane Serem.

Instrukcje

1
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto na 12 cali. kwadrat. W małej misce wymieszać masło, szczypiorek i czosnek; rozłożyć na cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SzczypiorekSzczypiorek
CzosnekCzosnek
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Posyp serem mozzarella i 1/4 szklanki parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
ParmezanParmezan
3
Złóż ciasto na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
4
Pokroić na szesnaście 3/4 cala.- szerokie paski. Przekręć każdy pasek 2-3 razy; ściśnij końce, aby uszczelnić.
5
Miejsce 2. osobno w natłuszczonym 15-calowym. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia. Przykryj i odstaw do wyrośnięcia, aż prawie się podwoi, około 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Posyp pozostałym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
7
Piec w temperaturze 375° przez 13-15 minut lub na złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Paluszki chlebowe naprawdę dobrze komponują się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować, Jest Le Grand Courtage rosé Brut Bedazzled Bottle. Ma 4,7 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Butelka
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Butelka
Jasne aromaty i smaki świeżej truskawki i maliny łączą się z nutami bzu i fiołków. Na podniebieniu utrzymuje się delikatna równowaga suchości i kwasowości ze smakami dzikich jagód i granatu wraz z delikatnymi nutami kwiatowymi. To Brut różowe uzupełnia szeroką gamę potraw, od pikantnych po słodkie. Spróbuj z pikantnymi daniami azjatyckimi, risotto, BBQ, wołowiną, jagnięciną, kaczką, kurczakiem, prosciutto, owocami morza, pizzą, miękkim serem (jak brie lub koza), sernikiem, crème brulée, Truskawkowym ciastem i ciastem jagodowym. Wymieszaj ze świeżym sokiem grejpfrutowym, aby uzyskać orzeźwiający napój brunchowy lub dodaj pływak do koktajlu na bazie ginu.Mieszanka: Chardonnay zapewnia głębię i strukturę, a Ugni Blanc zapewnia naturalną kwasowość i świeżość. Lekki Gamay nadaje wyrazisty owocowy wyraz i gładką konsystencję. Winogrona pochodzą z wysokiej jakości terroirów we Francji, takich jak Burgundia i Beaujolais.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn