Palona Pikantna Fasola Garbanzo

Palona Pikantna Fasola Garbanzo
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Prażona pikantna fasola Garbanzo może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje 82 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz tymianek, pieprz cayenne, pieczony czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest dobre. Podobne przepisy to Pikantne tosty fasola Garbanzo i pistacje, Palona Fasola Garbanzo/Ciecierzyca, oraz Orzo z prażoną fasolą Garbanzo.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wlać oliwę do naczynia żaroodpornego. Wymieszać czosnek, kminek, i pieprz cayenne do oliwy z oliwek i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać fasolę garbanzo i wrzucić do płaszcza równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż fasola garbanzo zmieni kolor na złoty, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Wyjąć z piekarnika i posypać serem feta i tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Podawać na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn