Palona Pikantna Fasola Garbanzo
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Prażona pikantna fasola Garbanzo może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje 82 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz tymianek, pieprz cayenne, pieczony czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest dobre. Podobne przepisy to Pikantne tosty fasola Garbanzo i pistacje, Palona Fasola Garbanzo/Ciecierzyca, oraz Orzo z prażoną fasolą Garbanzo.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wlać oliwę do naczynia żaroodpornego. Wymieszać czosnek, kminek, i pieprz cayenne do oliwy z oliwek i dobrze wymieszać.
Dodać fasolę garbanzo i wrzucić do płaszcza równomiernie.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż fasola garbanzo zmieni kolor na złoty, około 30 minut.
Wyjąć z piekarnika i posypać serem feta i tymiankiem.