Palona Habanero Salsa
Pieczona Salsa Habanero może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny przepis fodmap służy 8 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 19 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka papryki habanero, pomidorów śliwkowych, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Palona Habanero Salsa, Pieczone Mango Habanero Salsa, oraz Pieczone Habanero i Salsa z Mango.
Instrukcje
Połówki pieprzu i pomidorów, skórki do góry, umieścić na blasze do pieczenia wyłożonej folią aluminiową. Broil 3 cali od ciepła 10 minut lub do zwęglenia; włączyć i gotować 10 dodatkowe minuty.
Wyjąć z piekarnika; ostudzić. (Nie usuwać zwęglonych skórek.) Papryki, pomidory, każdy płyn i sól w blenderze, aż będzie gładka.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
![Burn Cottage Cashburn Pinot Noir]()
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Jasne aromatyczne kwiaty, cassis i czerwone owoce dopełniające pikantne i pikantne nuty. Podniebienie jest elastyczne i harmonijne, z ciekawymi warstwami i elementami umami, delikatną fakturą i pięknym zrównoważonym wykończeniem.