Palce Aligatora
Palce aligatora mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $5.05 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 419 kalorii, 55g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Jeśli masz mąkę kukurydzianą, czosnek w proszku, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Palce Aligatora, Aligator Hushpuppies, oraz Alligator Allemond.
Instrukcje
Umieść mięso aligatora w średniej misce i wymieszaj z octem, solą i pieprzem. Przykryć i przechowywać w lodówce około 10 minut.
Wlać olej do dużej patelni na głębokość 1 cala i podgrzać nad średnim płomieniem.
Dodaj do dużego zamykanego worka mąkę, mąkę kukurydzianą, czosnek w proszku, pieprz cayenne i pieprz czarny. Wycisnąć nadmiar płynu z mięsa i dodać jedną garść mięsa do zamykanej torebki. Shake to coat.
Usuń mięso, strząśnij nadmiar mąki i ustaw na talerzu. Powtórzyć z pozostałym mięsem.
Gdy olej jest gorący, umieść kawałki mięsa w oleju, uważając, aby nie przepełnić. Smażyć na złoty kolor, o 3 protokół.
Wyjąć na papierowe ręczniki i podawać na gorąco.
Aby przygotować sos do zanurzania, wymieszać w małej misce majonez, chrzan, musztardę brązową i ocet winny z czerwonego wina.