Pain Perdu
Pain Perdu jest Wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.05 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 775 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz dekorację: cukier puder, ekstrakt z wanilii, szampan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pain Perdu, Pain Perdu, oraz Pain Perdu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój chleb na 24 ukośne plastry (3/4 cala).
Ubij razem jajka i kolejne 5 składników, aż dobrze się wymieszają.
Umieść kromki chleba w naczyniu do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali; równomiernie wlać masę jajeczną na plastry.
Odstawić na 30 minut lub do wchłonięcia płynu.
Usuń kromki chleba z mieszaniny jaj, pozwalając nadmiar kapać. Gotować kromki chleba, partiami, w lekko nasmarowanej patelni nonstick lub patelni na średnim ogniu 2 minuty z każdej strony lub do złotego koloru.
Kromki chleba ułożyć na blachach do pieczenia; ogrzać w piekarniku 200.
Gotować szampana w dużym rondlu na dużym ogniu, aż zmniejszy się o połowę. Stopniowo mieszaj syrop; gotuj na małym ogniu, aż do wymieszania i ogrzania.
Ułóż kromki chleba na talerzach; top z malinami, jagodami i, w razie potrzeby, twarogiem.
Skropić równomiernie mieszaniną syropu.
Dekorować, w razie potrzeby.