Slow-Cooker kurczak-kiełbasa Paella może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 1,84 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 562 kalorie. Niewiele osób naprawdę lubiło to europejskie danie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka konwertowanego ryżu, czosnek w butelce, pomidory w puszkach i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 48 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%. Spróbuj Powolna Kuchenka Paella, powolna kuchenka paella, oraz Łatwa powolna Paella (bezglutenowa!) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść pierwsze 8 składników w 4-litrowej kuchence elektrycznej pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
Połączyć bulion, 1 3/4 szklanki wody, i szafran; dodać do kuchenki. Dobrze wymieszać. Przykryć i gotować na niskim 4 godzin i 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szafran
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
3
Zdjąć pokrywkę; szybko wymieszać z groszkiem. Przykryć i gotować na wysokiej 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone