Przepis Paella " Sałatka kuskus może zaspokoić Europejskie pragnienie w około 1 godzina. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 643 kalorie, 29g białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 3,84 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz chorizo, nici szafranowe, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Paella Kuskus z krewetkami, Kuskus Paella, oraz Owoce Morza Kuskus Paella dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużej ciężkiej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie smażyć chorizo i szalotka, mieszając, aż chorizo jest złoty brąz na krawędziach, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Szalotka
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać czosnek i podsmażyć, mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
3
Przenieść mieszaninę do dużej miski, skrobanie patelni z gumową szpatułką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Szpatułka
Do Szczotkowania I Smażenia
4
Doprowadzić bulion i wino do wrzenia w 2 1/2-quart rondel i gotować krewetki, pokryte, aż tylko gotowane przez, o 45 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki
Bulion
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
5
Przelać krewetki łyżką szczelinową do małej miski. Doprowadzić płyn w rondlu z powrotem do wrzenia i gotować przegrzebki, pokryte, aż tylko gotowane przez, O 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przegrzebki
Krewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Patelnia Z Sosem
Do Szczotkowania I Smażenia
6
Przenieść przegrzebki z rowkiem łyżką do miski z krewetkami i wlać płyn zgromadzony w misce z powrotem na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przegrzebki
Krewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Do Szczotkowania I Smażenia
Patelnia
7
Do owoców morza dodać sok z cytryny, następnie dodać sól i pieprz do smaku i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Sok Z Cytryny
Owoce Morza
8
Kuskus umieścić w metalowej misce. Rezerwa 1 3/4 szklanki płynu do gotowania w rondlu i wyrzucić resztę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kuskus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Do Szczotkowania I Smażenia
9
Dodać szafran i doprowadzić płyn do wrzenia i zalać kuskusem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kuskus
Szafran
10
Odstawić, przykryte szczelnie folią, 5 minut. Puch kuskus widelcem i dodaj do chorizo. Wymieszać w groch, papryka, oliwki, i owoce morza i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Kuskus
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Owoce Morza
Oliwki
Groch
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
1
Zmiksuj sok z cytryny, olej, czosnek, sól, czarny pieprz i cayenne w blenderze, aż będzie gładka i zalej sałatką z owoców morza, rzucając, aby dobrze połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny
Sok Z Cytryny
Mielony Pieprz Cayenne
Owoce Morza
Czosnek
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Odstawić na 30 minut w temperaturze pokojowej, aby kuskus wchłonął opatrunek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kuskus
3
Natkę pietruszki wymieszać i doprawić sałatką solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Pietruszka-nać
4
Dostępne na rynkach Latino i niektórych supermarketach.
5
Uwaga kucharzy: sałatkę można przygotować (bez natki pietruszki) 2 godziny wcześniej i schłodzić, przykryć. Doprowadzić do temperatury pokojowej i wymieszać natkę pietruszki tuż przed podaniem.
Tempranillo, Albarino i Grenache to moje najlepsze propozycje dla hiszpańskiego. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Matchbook Tempranillo z oceną 4.6 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.