Paczki Z Łososiem Ziołowym
Pakiety łososia ziołowego to bezglutenowe, bezmleczne i pescatarian danie główne. Ten przepis serwuje 2 i kosztuje 4,25 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 35g białka, 27g tłuszczu i w sumie 410 kalorii. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka winegret Cezara, filetów z łososia, ząbków czosnku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Kruche ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym {hołd dla cioci Roxanne} jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 88%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Fiambre de Salmón (paczki z łososiem i ryżem), Pakiety Łososia, oraz Grillowane paczki łososia dla dwojga dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Umieść każdy filet z łososia na podwójnej grubości wytrzymałej folii (około 12 cali. kwadrat).
Posyp czosnkiem, tymiankiem, solą i pieprzem; na wierzch każdy z plasterkiem cytryny.
Skrop winegretem; posyp grzankami.
Złóż folię wokół ryby i szczelnie zamknij.
Ułóż na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 450° przez 10-15 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem. Ostrożnie otwórz opakowania foliowe, aby umożliwić ucieczkę pary.
Polecane wino: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc
Łosoś w menu? Spróbuj połączyć się z Pinot Noir, Chardonnay i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Louis Jadot Pinot Noir z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
![Louis Jadot Pinot Noir]()
Louis Jadot Pinot Noir
Pinot Noir Jadot to czyste wino odmianowe produkowane z moszczu Pinot Noir i win wybranych z winnic na poziomie wsi na całym Wybrzeżu i wybrzeżu Chalonnaise. Podobnie jak w przypadku kilku mniejszych win, Maison Louis Jadot praktykuje "réplis" w celu poprawy jakości wina poprzez odtajnienie niektórych win o wyższej apelacji, które mają zostać włączone do mieszanki. Ostatnie partie są starannie dobierane i, w zależności od rocznika, leżakowane przez kilka miesięcy w dębowych beczkach, aby przywołać czyste, Dojrzałe smaki czerwonych jagód i ziemistość winogron złagodzonych subtelnym dotykiem drewna. Odzwierciedlając styl Jadot, Pinot Noir Jadot jest harmonijny i zrównoważony, z pulchną owocowością i jedwabistą konsystencją skompensowaną okrągłymi, delikatnymi taninami w winie o średnim ciele i eleganckiej strukturze. Bardzo typowy, pachnący bukiet odmianowy uzupełnia pyszne, długotrwałe wykończenie.