Pacific Black Cod Escabeche

Pacific Black Cod Escabeche
Pacific Black Cod Escabeche może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 532 kalorie, 18g białka, oraz 41 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 powie, że trafiło w sedno. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz filety z dorsza pacyficznego, oliwę z oliwek, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 92% to danie jest super. Podobne przepisy to Pan Gotowany Dorsz Pacyficzny Czarny, Black Bean Bisque w / Rock Shrimp Escabeche, oraz Czarna fasola Bisque z Rock Shrimp Escabèche.

Instrukcje

1
Rozgrzać 1/2 szklanki oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu (nie ulegaj pokusie, aby zmniejszyć tę ilość oleju, jest potrzebna do marynaty). Podsmażyć paprykę, cebula, marchew i chili, aż zmiękną, 5-10 protokół. Wymieszaj ocet, liść laurowy, jagody ziela angielskiego, usuń z ognia i odstaw na bok.2 filety rybne osuszyć ręcznikiem papierowym i posypać z obu stron solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele AngielskieZiele Angielskie
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
Filety RybneFilety Rybne
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Umieścić mąkę na talerzu i pogłębiać filety w mące z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
3
Podgrzać pozostałą 1/4 szklanki oleju patelnię na dużym ogniu. Gdy olej jest gorący (ale nie pali), dodaj filety rybne do patelni. Gotować z jednej strony przez 1-2 minuty, następnie odwrócić i gotować drugą stronę przez 1-2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Usuń rybę z patelni, gdy są tylko w połowie ugotowane, ponieważ ocet w marynacie zakończy proces gotowania.3
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Umieść częściowo ugotowane filety rybne w naczyniu niereaktywnym, takim jak naczynie do zapiekanek ceramicznych lub pyrex. Łyżka octu warzywnego mix na i wokół ryby. Przechowywać w lodówce przez noc. Ryba zakończy "gotowanie" w kwaśnej marynacie i stanie się bardziej jędrna. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa MieszaneWarzywa Mieszane
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
6
Podawać na małym talerzu lub na crostini na przystawkę. Lub Dodaj do taco z serem (cheddar w zmiękczonej tortilli kukurydzianej) na szybkie taco rybne.Potrwa kilka dni w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tortilla KukurydzianaTortilla Kukurydziana
CrostiniCrostini
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Cod działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Loveblock Pinot Gris z oceną 4.6 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia49
Magazyn