Paccheri i ser z groszkiem i miętą

Paccheri i ser z groszkiem i miętą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Paccheri i sera z groszkiem i miętą. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.4 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 304 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, jajko, pietruszka z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Paccheri I Ser Z Groszkiem I Miętą, Bezglutenowy makaron z miętą, groszkiem i parmezanem, oraz Makaron pełnoziarnisty z groszkiem wiosennym, miętą i kozim serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Patelnia z masłem. Dust patelnia z 1/3 szklanki
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Parmezan. Roztopić 1/4 szklanki masła w dużymsaucepan na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
MasłoMasło
3
Dodać mąkę; ubijać przez 2 minuty. Stopniowo ubijaj mleko.Doprowadzić na wolnym ogniu, ubijając często. Reduceheat do medium. Gotować, ubijając często, aż sos zgęstnieje, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SOSSOS
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Zdjąć z ognia.
5
Ubij w Fontinie I1 szklanki parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Ser FontinaSer Fontina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Dodać jajko; trzepaczką zmiksować.Doprawić solą i pieprzem. Przykryć sos i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Ułóż stojak w górnej trzeciej części piekarnika; rozgrzej do 191°. gotuj makaron w dużym garnku osolonej wody, mieszając od czasu do czasu, aż prawie al dente (makaron będzie kontynuowaćgotować podczas pieczenia). Używając dużej szczelinyspoon, przenieść makaron do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PiekarnikPiekarnik
GarnekGarnek
8
Dodaćpeas do wody makaronu; gotować, aż tylko miękkie, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
9
Odcedzić groszek; dodać do miski z Piast. Wymieszać z sosem serowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SerowySos Serowy
GrochGroch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Dodać rukolę,1 szklankę pietruszki i 1/2 szklanki mięty do pastamixture; wymieszać, aby równomiernie włączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
RukolaRukola
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MiętaMięta
11
Przenieść połowę mieszanki makaronu do przygotowaniapan.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
12
Wymieszać ricottę i skórkę cytrynową w małej miseczce; połowę mieszanki ricotty wymieszać z makaronem.Łyżka pozostałą mieszaninę makaronu do patelni idot z pozostałą mieszaniną ricotta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Ser RicottaSer Ricotta
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
13
Posypać 1/4 szklanki parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
14
Piec makaron przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
15
Posypać 1/4 szklanki parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
16
Piec pastauntil top jest złoty brąz, o 10 minutdłuższe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
17
Pozostaw na 30 minut; usuńpan boki.
18
Posypać 2 łyżkami natki pietruszki i 2 łyżkami mięty i pokroić w kliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MiętaMięta
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn