Półksiężyce nadziewane wołowiną wymagają około 40 minut od początku do końca. Ten przepis jest przeznaczony dla 24 osób i kosztuje 68 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 5 g białka, 13 g tłuszczu i łącznie 182 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z Taste of Home wymaga bułek w kształcie półksiężyca, serka śmietankowego, papryczek chilli i mielonego kminku. Tylko nielicznym osobom naprawdę smakowało to danie. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 10%, to danie można ulepszyć. Półksiężyce nadziewane wołowiną, półksiężyce nadziewane kurczakiem i kremowe półksiężyce nadziewane kurczakiem są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Na dużej patelni smaż wołowinę i chilli na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odpływ.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 Czerwonych Lub Zielonych Chili, Posiekanych
1 1/2 Litra Oleju Rzepakowego
2 Chilli Fresno, Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Gałki Lodów Waniliowych Do Podania
2
Dodaj serek śmietankowy, kminek i chili w proszku. Lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Pomarańcza, Obrana, Podzielona Na Kawałki I Pokrojona Na Kawałki Wielkości Kęsa
Puszka Nadzienia Do Ciasta Jagodowego, Podzielona
Kminek
3
Rozgrzej piekarnik do 375°. Ciasto półksiężycowe podzielić na 24 trójkąty.