Owoce w sosie karmelowym

Owoce w sosie karmelowym
Owoce z sosem karmelowym to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 104 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z rumu, polewę z lodów karmelowych, brzoskwinię i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Nadziewane owocami bułeczki z sosem karmelowym, Ciasto z pomarańczowym aniołem z sosem karmelowym i kompot z owoców tropikalnych, oraz Sernik Mascarpone z pieczoną skórką z nerkowca i sosem Marakujowo-karmelowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Owoce układaj na pojedynczych talerzach deserowych lub w daniach deserowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
2
Wymieszać polewę lodową i ekstrakt z rumu w rondlu 1-quart; podgrzać na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając, aż się ogrzeje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa LodowaPolewa Lodowa
Ekstrakt Z RumuEkstrakt Z Rumu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Mżawka 1 czubata łyżka mieszanki polewa na każdej porcji owoców.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn