Owoce Morza Deviled Eggs

Owoce Morza Deviled Eggs
Przepis owoce morza Deviled Eggs może zaspokoić Amerykański głód w około 2 godziny. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 66 kalorii. Na 56 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 24. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, jajka, krewetki sałatkowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, Deviled Seafood Special, oraz Zielone jajka i szynka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść jajka w 4-ćwiartkowym holenderskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Dodaj zimną wodę, aż osiągnie 1 cal nad jajami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
3
Podgrzać do wrzenia; usunąć z ognia. Przykryć i odstawić 18 minut. Natychmiast schłodzić jajka około 10 minut w zimnej wodzie, aby zapobiec dalszemu gotowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
4
Stuknij jajko, aby złamać skorupę; rzuć jajko między ręce, aby poluzować skorupę, a następnie obrać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 8 śliwekDo 8 śliwek
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
5
Jajka pokroić wzdłuż na pół. Wyślizgnij żółtka do średniej miski; Rezerwuj połówki białek. Żółtka rozgnieść widelcem. Wymieszać z majonezem, przyprawami, papryką i mieloną musztardą, aż do dobrze wymieszanego. Wymieszać krewetki i kraby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1/4 Funta Boczniaków Pokrojonych W Plasterki1/4 Funta Boczniaków Pokrojonych W Plasterki
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
KrabKrab
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
6
Łyżka składająca łyżeczki mieszanki żółtkowej na połówki białek. Przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut przed podaniem. Tuż przed podaniem posypać boczkiem i natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Kilka Ogolonych Parmiginao-ReggianoKilka Ogolonych Parmiginao-Reggiano
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn