Owoce Morza Deviled Eggs
Przepis owoce morza Deviled Eggs może zaspokoić Amerykański głód w około 2 godziny. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 66 kalorii. Na 56 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 24. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, jajka, krewetki sałatkowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, Deviled Seafood Special, oraz Zielone jajka i szynka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść jajka w 4-ćwiartkowym holenderskim piekarniku.
Dodaj zimną wodę, aż osiągnie 1 cal nad jajami.
Podgrzać do wrzenia; usunąć z ognia. Przykryć i odstawić 18 minut. Natychmiast schłodzić jajka około 10 minut w zimnej wodzie, aby zapobiec dalszemu gotowaniu.
Stuknij jajko, aby złamać skorupę; rzuć jajko między ręce, aby poluzować skorupę, a następnie obrać.
Jajka pokroić wzdłuż na pół. Wyślizgnij żółtka do średniej miski; Rezerwuj połówki białek. Żółtka rozgnieść widelcem. Wymieszać z majonezem, przyprawami, papryką i mieloną musztardą, aż do dobrze wymieszanego. Wymieszać krewetki i kraby.
Łyżka składająca łyżeczki mieszanki żółtkowej na połówki białek. Przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut przed podaniem. Tuż przed podaniem posypać boczkiem i natką pietruszki.