Owoce Mieszane Z Syropem Waniliowo-Jabłkowym
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Mieszany owoc z syropem waniliowo-jabłkowym może być super przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 119 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz pomarańcze, jabłka granny smith, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Z łyżeczką wynik 27%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Sałatka owocowa z syropem waniliowo-jabłkowym, Sałatka Owocowa Z Syropem Jabłkowo-Waniliowym, oraz Sałatka owocowa z syropem pomarańczowo-waniliowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu wymieszaj cukier, sok jabłkowy i 1/4 szklanki wody. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień,i gotować, mieszając od czasu do czasu, 10 do 12 minut lub aż mieszanina jest zmniejszona o około jedną trzecią.
Zdjąć patelnię z ognia; wymieszać wanilią i ostudzić 30 minut. Chill 2 godziny.
Połącz jabłka i 3 kolejne składniki w dużej misce.
Skrop schłodzony syrop na owocach, delikatnie podrzucając do płaszcza.
Podawać natychmiast, lub przykryć i schłodzić mieszankę owoców do 24 godzin.
Uwaga: syrop może być przechowywany w szczelnym pojemniku do 1 tygodnia w lodówce.