Overstuffed Pattypan Squash
Overstuffed Pattypan Squash może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 242 kalorie, 6G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać pekan, Lima fasola, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pattypan Squash z jajkami, Piekarnik Smażony Pattypan Squash, oraz Marynowane Baby Pattypan Squash dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Umieść pół blachy w piekarniku, aby ogrzać przez 15 minut.
Trim woody końce i połówki squasha w poprzek. Scoop się nasiona squasha, pozostawiając 1/2-calowa skorupa. Zachowaj ciało.
Pokrojone boki squasha posmarować 1 łyżką oliwy z oliwek, doprawić 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Ułóż squash, pokroić stronę w dół, na rozgrzanej patelni i piecz, aż squash będzie miękki, a strona ciała jest rumiana, o 15 protokół.
Przenieść squash do półmiska i odstawić.
Tymczasem drobno posiekaj zarezerwowane mięso squasha.
Rozgrzać 10-calową patelnię żeliwną na średnim ogniu i dodać pozostałą łyżkę oliwy z oliwek. Gdy olej mieni się dodać posiekaną Kabaczek, szalotka, czosnek, pozostałe 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości i rumiane, o 2 do 3 protokół.
Dodaj kukurydzę, limonki, pekan i tymianek. Gotować, aż do ogrzania przez, około 1 minutę. Farsz podzielić równomiernie pomiędzy ugotowaną dynię i od razu podawać.