Overnight Nadziewane francuskie tosty z sosem malinowym
Overnight Nadziewane francuskie tosty z sosem malinowym to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 741 kalorii, 27g białka, oraz 26g tłuszczu. Na 2,78 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz masło, chleb, Serek i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 godzin i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to tosty francuskie na noc z malinami i serem śmietankowym, Tosty francuskie z ajerkoniakiem w sosie malinowym, oraz Pieczone tosty francuskie z sosem malinowym.
Instrukcje
Spray 13x9-calowe szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania.
Przeciąć prawie każdą kromkę chleba, przecinając od górnej skorupy do-ale nie przez-dolną skorupę. W małej misce wymieszać serek śmietankowy, 2 łyżki cukru, 2 łyżki marmolady i żurawinę. Otworzyć kromki chleba na tyle, aby równomiernie rozłożyć 1 czubatą łyżkę mieszanki sera na 1 ściętej powierzchni każdego plastra. Naciśnij kromki chleba razem.
Umieścić w naczyniu do pieczenia.
W średniej misce, ubić jajka, mleko, 1/4 szklanki cukru i soli z trzepaczką drutu, aż dobrze wymieszane.
Wlać chleb; obrócić kromki ostrożnie, aby pokryć. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 8 godzin lub na noc.
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Mżawka roztopione masło na chleb.
Piec odkryte 20 do 25 minut lub do złotego koloru.
W międzyczasie odcedzić sok z malin do szklanej miarki o pojemności 1 szklanki; dodać wystarczającą ilość wody do odmierzenia 3/4 szklanki. W rondlu 1-ćwiartkowym wymieszaj mieszaninę soku, skrobię kukurydzianą, 2 łyżki cukru i 2 łyżki Marmolady.
Podgrzać do wrzenia, od czasu do czasu mieszając; zdjąć z ognia. Chłodne 15 minut. Wymieszać z malinami.
SOS podawać z tostami francuskimi.