Overnight Egg & Cheese Warstw
Overnight egg & Cheese warstw może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 856 kalorii, 52g białka, oraz 57 g tłuszczu każdy. Na 3,47 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, pieprz, ser fontina i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Warstwy Noclegowe, Nocleg karczochy i szynki, oraz Nocleg Szparagi Warstwowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 ° F/180 ° C / Gaz
Masło Małe 4-cup/960-ml żaroodporne naczynie do pieczenia.
Wyjąć skórki z chleba i pokroić w plasterki; powinieneś mieć około 3 filiżanek.
Ułóż plasterki na naczyniu do pieczenia, lekko nakładając się i pozwalając na powieszenie niektórych krawędzi po bokach.
Jajka i mleko ubić w dużej misce. Wymieszać połowę sera i doprawić solą i pieprzem.
Wlać trzy czwarte mieszaniny jaj na kostki chleba.
Obierz dolną połowę szparagów i odłam końce łodygi, gdzie naturalnie się zatrzaskują. Odrzuć wszelkie drzewiaste łodygi.
Nałóż mortadellę na chleb i wierzch szparagami.
Na wierzch wlać pozostałą masę jajeczną i zakończyć pozostałym serem. W tym momencie, można upiec warstwy natychmiast, lub przykryć folią/folią spożywczą i przechowywać w lodówce na noc na śniadanie niespodzianka w łóżku.
Piec warstwy, aż tylko ustawić, 30 do 35 protokół.
Lekko ostudzić, wierzch posypać posiekanym szczypiorkiem i podawać w naczyniu do pieczenia.
P. S. podwój ten przepis łatwo dla dużego tłumu i patrz, jak znika na każdym noworocznym brunchu lub potlucku.
Piec przez 1 godzinę na patelni 9-by-13-in/23-by-33 cm.
From The Newlywed Cookbook: Fresh Ideas & Modern Recipes for Cooking with & for Each Other by Sarah Copeland. Copyright © 2012 By Sarah Copeland; photographs copyright © 2012 by Sara Remington. Wydany przez Chronicle Books LLC.