Ostrygi Zapiekane Na Wschodnim Brzegu

Ostrygi Zapiekane Na Wschodnim Brzegu
Ostrygi na wschodnim brzegu to pescatarian przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 118 kalorii. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka bułki tartej, pietruszka, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co jest raczej złe. Spróbuj Eastern Shore Crab Cakes, Eastern Shore Crab Cakes, oraz Sałatka Z Owoców Morza Na Wschodnim Brzegu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć masło, sos Worcestershire, i sok z cytryny; dobrze wymieszać i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MasłoMasło
2
Połowę ostryg warstwujemy w lekko nasmarowanym naczyniu do pieczenia o pojemności 1 1/2 litra. Połowę sosu maślanego polać ostrygami, na wierzch polać natką pietruszki i bułką tartą. Powtórz warstwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
OstrygiOstrygi
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Piec w 375 przez 20 minut lub aż gorące i bąbelkowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Na zapiekankę polać sherry i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Santan EMA Reserve Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn