Ostrygi z mąki kukurydzianej z czerwoną papryką Romesco

Ostrygi z mąki kukurydzianej z czerwoną papryką Romesco to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka klinów cytrynowych, sól, olej arachidowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 34 minuty. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Spróbuj Mąka kukurydziana-kminek-crusted krewetki z czerwoną papryką-Chipotle Dipping Sauce, Parzona Dzika papryka W Paski Z Żółtym pieprzem Romesco, papryką czerwoną-czarną oliwką i natką pietruszki-olejem czosnkowym, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać olej na głębokość 1" na dużą patelnię; ogrzać do 37
W międzyczasie połączyć mąkę kukurydzianą i paprykę w płytkim naczyniu.
Ostrygi posypać 1/2 łyżeczki soli. Ostrygi zanurzyć w mieszaninie mąki kukurydzianej, delikatnie naciskając, aby pokryć.
Ostrygi smażyć, 4 do 6 na raz, 30 sekund z każdej strony lub do złotego koloru.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Ostrygi podawać z czerwoną papryką Romesco i cytryną.