Ostrygi Rockefeller

Ostrygi Rockefeller
Ostrygi Rockefeller wymaga około 5 godzin od początku do końca. Jedna porcja zawiera 79 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 60 centów za porcję. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka masła, ostrygi na pół powłoki, cayenne, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Z łyżeczką wynik 16%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Ostrygi Rockefeller, Ostrygi Rockefeller, oraz Ostrygi Rockefeller dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wrzucić razem rukolę, szpinak, zielenina szalotka, pietruszka, seler, i 1 łyżka plus 1 łyżeczka bułki tartej w misce. Roztopić masło w 10-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu, następnie dodać mieszaninę rukoli i gotować, mieszając, aż szpinak zwiędnie, 1 do 2 protokół. Wymieszać Pernod, cayenne i sól i pieprz do smaku, a następnie przenieść mieszaninę do miski i schłodzić, przykryte, aż ostygnie, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
PernodPernod
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Podczas gdy mieszanka rukoli dreszcze, gotować boczek w oczyszczonej patelni na umiarkowanym ogniu, obracając, aż chrupiące, a następnie osuszyć na ręcznikach papierowych i drobno pokruszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Rozłóż 5 filiżanek soli koszernej w dużej płytkiej patelni do pieczenia (1 cal głębokości) i nestle ostrygi (w skorupkach) w nim. Łyżka rukoli wymieszać równomiernie na ostrygi, następnie top z boczkiem i posypać pozostałą łyżką plus 2 łyżeczki bułki tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
5
Piec ostrygi, aż krawędzie ostryg zaczną się zwijać, a bułka tarta będzie złota, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Ciepłe ostrygi podawać w skorupkach, zalane koszerną solą (ok. 5 szklanek), na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn