Ostrygi Rockefeller

Ostrygi Rockefeller
Ostrygi Rockefeller wymaga około 5 godzin od początku do końca. Jedna porcja zawiera 79 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 60 centów za porcję. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka masła, ostrygi na pół powłoki, cayenne, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Z łyżeczką wynik 16%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Ostrygi Rockefeller, Ostrygi Rockefeller, oraz Ostrygi Rockefeller dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wrzucić razem rukolę, szpinak, zielenina szalotka, pietruszka, seler, i 1 łyżka plus 1 łyżeczka bułki tartej w misce. Roztopić masło w 10-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu, następnie dodać mieszaninę rukoli i gotować, mieszając, aż szpinak zwiędnie, 1 do 2 protokół. Wymieszać Pernod, cayenne i sól i pieprz do smaku, a następnie przenieść mieszaninę do miski i schłodzić, przykryte, aż ostygnie, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
PernodPernod
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
3
Podczas gdy mieszanka rukoli dreszcze, gotować boczek w oczyszczonej patelni na umiarkowanym ogniu, obracając, aż chrupiące, a następnie osuszyć na ręcznikach papierowych i drobno pokruszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Rozłóż 5 filiżanek soli koszernej w dużej płytkiej patelni do pieczenia (1 cal głębokości) i nestle ostrygi (w skorupkach) w nim. Łyżka rukoli wymieszać równomiernie na ostrygi, następnie top z boczkiem i posypać pozostałą łyżką plus 2 łyżeczki bułki tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
5
Piec ostrygi, aż krawędzie ostryg zaczną się zwijać, a bułka tarta będzie złota, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
6
Ciepłe ostrygi podawać w skorupkach, zalane koszerną solą (ok. 5 szklanek), na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn