Ciasto spaghetti z indykiem
Ciasto spaghetti z indykiem może być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Za 1,73 USD za porcję ten przepis pokrywa 16% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Z tego przepisu składa się 6 porcji zawierających 256 kalorii , 26 g białka i 6 g tłuszczu każda. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Mieszanka mielonej piersi z indyka, nasion kopru włoskiego, sosu pomidorowego i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał dobry wynik łyżką wynoszący 49% . Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także ciasto ze spaghetti z indykiem , ciasto ze spaghetti z indykiem i włoskie ciasto z indykiem i spaghetti z dynią .
Instrukcje
Na dużej patelni smaż indyka, zieloną paprykę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odpływ. Wymieszaj sos pomidorowy, bazylię, nasiona kopru włoskiego i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; dusić bez przykrycia przez 20-30 minut.
W międzyczasie ugotuj spaghetti zgodnie z instrukcją na opakowaniu; odpływ. W misce wymieszaj spaghetti, substytut jajka, margarynę, parmezan i płatki pietruszki. Uformuj skórkę w kształcie 9 cali. talerz do ciasta pokryty sprayem kuchennym.
Wymieszaj 1/4 szklanki sera mozzarella z mieszanką z indyka; łyżką na spód spaghetti. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 30 minut. Odkryć i posypać resztą sera mozzarella.
Piec 15 minut dłużej lub do momentu rozpuszczenia się sera.
Odstaw na 10 minut przed pocięciem na kawałki.