Ostrygi na pół skorupki z ogórkiem-Sake Mignonette

Ostrygi na pół skorupki z ogórkiem-Sake Mignonette
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 9 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 14 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz sól morską, ogórek, ocet ryżowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Ostrygi surowe na pół muszli z Mignonetką ogórkową, Ostrygi na pół muszli z różową Mignonetką, oraz Ostrygi Na Pół Muszli Z Sosem Mignonette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 6 składników w małej misce; delikatnie wymieszaj. Wyluzuj 15 minut. Łyżka 1 1/2 łyżeczki mieszanki ogórka na każdej ostrygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
OstrygiOstrygi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn