Ostrygi na pół muszli z Zielonym kawiorem Tobiko i Yuzu Granitee
Ostrygi na pół muszli z Zielonym kawiorem Tobiko i Yuzu Granitee wymaga mniej więcej 8 godzin i 30 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 98 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 2,73 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sok yuzu, cukier, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ostrygi wędzone na pół " muszli, Ostrygi na pół muszli z myciem Wieprza, oraz Ostrygi pieczone na pół muszli dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu podgrzej skórkę z cytryny i skórkę z limonki ze sake na średnim ogniu, aż sake odparuje. Odstawić do ostygnięcia.
W oddzielnym rondlu wymieszaj wodę, cukier, sok yuzu, sok z cytryny, sok z limonki i syrop kukurydziany i zagotuj na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu bez mieszania, aż cały cukier się rozpuści, o 3 do 5 protokół.
Wyjmij garnek z ognia i pozostaw syrop do całkowitego ostygnięcia.
Dodać skórkę z cytryny i limonki, a następnie wlać do płytkiego naczynia do pieczenia lub plastikowego pojemnika i wstawić do zamrażalnika. (Płytkie plastikowe pojemniki o pojemności 6 kubków z pokrywką, które mierzą 6 cali na 10 cali na 2 cale głębokości i które można uzyskać w sklepach spożywczych, byłyby idealne do tego celu.)
Sprawdzić po około 2 godzinach i wymieszać mieszaninę. Po około 4 godzinach mieszanina zacznie się konfigurować i możesz zdobyć powierzchnię, obracając łyżkę do tyłu i używając końcówki, aby zeskrobać mrożony syrop w "lodowe loki."Powtarzaj ten proces skrobania okresowo, co około 2 godziny, aż cały syrop zostanie zeskrobany do konsystencji lodu wodnego.
Ułóż ostrygi na łóżku z lodem. Wierzch każdej ostrygi z 1/8 łyżeczki wasabi i 1/8 łyżeczki kawioru.