Ostrygi na pół muszli z grejpfrutową Granitą

Ostrygi na pół muszli z grejpfrutową Granitą
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 5 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 36 i kosztuje 5 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pieprz, wódkę, pietruszkę płaską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Ostrygi na pół muszli z arbuzową Granitą, Ostrygi Na Pół Muszli Z Arbuzową Granitą, oraz Ostrygi pieczone na pół muszli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki z wyjątkiem soli kamiennej i ostryg, wlej do bochenka (na głębokość ok.) i zamrozić 1 godzinę. Zgrabić i zmiażdżyć mieszaninę zębami widelca i zamrozić na kolejną godzinę. Ponownie zgrabić i zmiażdżyć mieszaninę i zamrozić o 1 godzinę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KamiennaSól Kamienna
OstrygiOstrygi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
2
Sól kamienną rozprowadzić na talerzu. Grabić i kruszyć granita ostatni raz na drobne kryształy. Ustaw ostrygi na miejscu i top każdy z łyżką granity.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KamiennaSól Kamienna
OstrygiOstrygi
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn