Ostrygi gotowane na parze i bulion z ostryg

Ostrygi gotowane na parze i bulion z ostryg
Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 108 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. Jeśli masz kostki bulionowe z ryb, seler, rosół z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ostrygi Z Sosem Ostrygowym I Czarną Fasolą, Ostrygi Na Parze Z Sosem Ze Skórki Mandarynki (?????), oraz Gotowane na parze Cockles in Scallion bulion.

Instrukcje

1
W dużej, głębokiej ognioodpornej patelni połącz wywar z kurczaka, Wino i rozpuszczone kostki bulionowe z ryb. Ułóż seler na patelni ze wszystkimi żebrami skierowanymi w tym samym kierunku. Ułóż szalotki prostopadle do selera. Rozsypać imbir i zarezerwowane cytryny kończy się na warzywach. Przykryć patelnię folią, ustawić na 2 palnikach i doprowadzić płyn do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka BulionowaKostka Bulionowa
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
2
Ułóż ostrygi na pływającej macie warzywnej. Przykryj patelnię folią i gotuj na wolnym ogniu, aż ostrygi zaczną się otwierać, 3 do 5 minut. Używając szczypiec, ostrożnie przenieś ostrygi na talerz. Z końcówką noża lub małą łyżką, otworzyć ostrygi i przechylić niektóre z ich soków do bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Ostrygi podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
4
Nadal dusić bulion, aż zmniejszy się o połowę, 35 do 40 minut. Odcedzić bulion do średniego rondla, a następnie kadzi go do małych miseczek lub obramowanych talerzy zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
2 Puszki (18,5 Uncji) Bulionu Z Kurczaka COLLEGE INN®2 Puszki (18,5 Uncji) Bulionu Z Kurczaka COLLEGE INN®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
ChochlaChochla
5
Udekorować plasterkami cytryny i szczyptą posiekanej natki pietruszki, kolendry, imbiru i szalotki; podawać na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn