Ostrygi Florentyna

Ostrygi Florentyna
Ten przepis służy 24 i kosztuje 16 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 47 kalorii. 51 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jeśli masz śmietanę, bułkę tartą, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ostrygi Pieczone Florentyna, Egg Florentine, oraz Ryż Florencki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dostosuj stojak do 6 cali poniżej elementu brojlerów i podgrzej brojlery do wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
2
Masło ciepła w dużej patelni non stick na średnim ogniu, gdy masło stopi dodać szalotki i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż miękkie, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj białe wino i szpinak dla niemowląt i przykryj pokrywką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Dużych Krewetek, Obranych I Pozbawionych żyłek, Z Usuniętymi Ogonkami1 Funt Dużych Krewetek, Obranych I Pozbawionych żyłek, Z Usuniętymi Ogonkami
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
4
Pozostawić na parze, aż szpinak zwiędnie, około 4 minut, następnie zdjąć pokrywkę i mieszać, aż cała ciecz odparuje, około 4 minut dłużej
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
5
Do masy szpinakowej dodać śmietanę i parmezan, zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
6
Mieszaninę szpinaku podzielić między ostrygi shucked (około 1 łyżka stołowa na ostrygę), a następnie top z bułką tartą (około 1/2 łyżeczki na ostrygę).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
7
Umieść ostrygi na patelni do pieczenia lub patelni i umieść w nagrzanym piekarniku, aż bułka tarta będzie brązowa, około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W25 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn