Ostry sos porzeczkowy do szynki
Pikantny sos porzeczkowy do szynki może być tylko sosem, którego szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 102 kalorie, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Mieszanka mielonego pieprzu, porzeczek, mielonych goździków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Szynka z sosem porzeczkowym, SOS Żurawinowo-Porzeczkowy, oraz SOS Jagodowo-Porzeczkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać brązowy cukier, suszone porzeczki, woda, ocet, sos Worcestershire, masło, sól, czarny pieprz, goździki, i mace razem w rondlu na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż masło topi się, o 10 protokół. Doprowadzić do wrzenia.
Galaretkę porzeczkową wymieszać z sosem i powrócić do delikatnego wrzenia; zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu, aż prądy będą lekko pulchne, 5 do 10 minut.