Orzo z grzybami i cukinią

Orzo z grzybami i cukinią
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj grzybów i cukinii Orzo. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 176 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, makaron orzo), pieczarki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Orzo z cukinią i grzybami, Risotto Orzo z grzybami, oraz Risotto Z Grzybami Orzo.

Instrukcje

1
Orzo gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
SólSól
2
Odcedzić i ogrzać.
3
Podczas gdy orzo gotuje, podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj grzyby i cukinię; smażyć 6 minut lub do miękkości i rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
CukiniaCukinia
5
Połącz orzo, mieszaninę grzybów i pozostałe składniki w dużej misce, delikatnie podrzucając.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W18 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn