Orzo z czarną fasolą i sałatką szparagową

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Orzo z czarną fasolą i sałatką szparagową. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 279 kalorii. Ten przepis służy 6. Jeśli masz fasolę, pomidor, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kuchnia Z Kreskówkami: Szparagi Z Czarną Fasolą, Czarna Fasola, Groszek I Szparagi, oraz Sałatka cytrynowa Orzo ze szparagami i pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Orzo gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Podczas gdy orzo gotuje, szparagi na parze, przykryte, 2 minuty lub do chrupiącego-przetargu. Szparagi opłukać zimną wodą, dobrze osuszyć i osuszyć papierowymi ręcznikami.
Odcedzić orzo, zastrzegając 2 łyżki płynu do gotowania.
Połączyć orzo, szparagi, pomidor, fasola, i kolendra w dużej misce.
W małej misce wymieszać 2 łyżki płynu do gotowania, ocet, olej i kolejne 3 składniki; wymieszać trzepaczką.
Wlać sos na sałatkę; wrzucić delikatnie.