Neapolitańskie Ciasto Wieżowe

Neapolitańskie Ciasto Wieżowe
Przepis neapolitańskie ciasto wieżowe jest gotowy w około 1 godzinę i 15 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 95 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 94 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka okrągły Anioł food cake, kakao w proszku, truskawki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Tort Urodzinowy Fruit Tower, Ciasto Neapolitańskie, oraz Ciasto Neapolitańskie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułóż warstwy ciasta na talerzu, rozprowadzając budyń waniliowy między dolnymi warstwami i budyń czekoladowy między górnymi warstwami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
2
Top z chłodnym batem i jagodami. Przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maleńkie Tarty W Czerwonej PanierceMaleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
3
Tuż przed podaniem posypać kakao w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn