Neapolitańskie Ciasto Wieżowe
Przepis neapolitańskie ciasto wieżowe jest gotowy w około 1 godzinę i 15 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 95 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 94 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka okrągły Anioł food cake, kakao w proszku, truskawki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Tort Urodzinowy Fruit Tower, Ciasto Neapolitańskie, oraz Ciasto Neapolitańskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż warstwy ciasta na talerzu, rozprowadzając budyń waniliowy między dolnymi warstwami i budyń czekoladowy między górnymi warstwami.
Top z chłodnym batem i jagodami. Przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Tuż przed podaniem posypać kakao w proszku.