Orzeszki Ziemne-Crusted Snapper
Lucjan orzechowy jest pescatarian przepis z 4 porcjami. Na 3,18 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 41g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 283 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Mieszanka mielonej kolendry, limonki, bułki tartej panko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać białka jaj można śledzić to danie główne z Budyń Bananowy jako deser. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Lucjan Z Ziołami, Karmazynowy Lucjan, oraz Lucjan Z Ziemniaków.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię żaroodporną na średnim ogniu.
Mleko i białka połączyć w płytkim naczyniu, mieszając trzepaczką.
Połączyć bułkę tartą i kolejne 7 składników (przez cynamon) w innym płytkim naczyniu. Pracując z 1 filetem na raz, zanurz filet, Skórka do góry, w mieszaninie jaj; filet pogłębiać, Skórka do góry, w mieszaninie bułki tartej. Powtórz procedurę z pozostałymi filetami, mieszaniną jaj i mieszaniną bułki tartej.
Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj filety z Lucjana, skórki do góry, na patelnię i gotuj 1 1/2 protokół. Odwrócić filety; umieścić patelnię w piekarniku.
Piec w temperaturze 475 przez 10 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować, gdy zostanie przetestowana widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.