Orzechowy Makaron Warzywny
Orzechowy makaron warzywny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,61 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 454 kalorie, 18g białka, oraz 16G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać angel hair makaron, szparagi, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać ocet ryżowy, możesz śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Orzechowy Ryż Warzywny, Meat Lite: Orzechowy Makaron, oraz Orzechowy makaron wrzucić z krewetkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zerwać twarde końce szparagów.
Szparagi pokroić na 1-calowe kawałki. Odstawić.
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Dodać kawałki szparagów do makaronu w ciągu ostatnich 2 minut gotowania.
Dodaj marchew w ciągu ostatnich 30 sekund czasu gotowania.
W małym rondelku połącz masło orzechowe i kolejne 5 składników. Gotować na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając, aż mieszanina się zagotuje.
Odcedzić makaron i umieścić w dużej misce. Wymieszać w sosie orzechowym, podrzucając do płaszcza. Wierzch równomiernie z orzeszkami ziemnymi.