Orzechowe Kruche
Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 72 i kosztuje 9 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 70 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać soda oczyszczona, woda, niepalone orzeszki ziemne, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Batony orzechowe kruche z lukrem z masła orzechowego, Orzechowe Kruche, oraz Mom ' s Best Peanut kruche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 93°. masło 2 arkusze cookie, 15 1/2x12 cali, i ogrzać w piekarniku.
Wymieszać sody oczyszczonej, 1 łyżeczka wody i wanilii; rezerwy.
Wymieszać cukier, 1 szklankę wody i syrop kukurydziany w rondlu 3-quart. Gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, do 116° na termometrze cukierków lub aż mała ilość syropu spadła do bardzo zimnej wody tworzy miękką kulkę, która spłaszcza się po wyjęciu z wody.
Wymieszać z masłem i orzeszkami ziemnymi. Gotować, stale mieszając, do 149° lub do momentu, gdy niewielka ilość mieszaniny upuszczona do bardzo zimnej wody oddzieli się na twarde, kruche nici. (Obserwuj uważnie, aby mieszanina nie paliła się.) Natychmiast zdjąć z ognia. Szybko wymieszać mieszaninę sody oczyszczonej do lekkiego i spienionego.
Wlać połowę mieszanki cukierków na każdym arkuszu cookie; szybko rozprzestrzeniać około 1/4 cala grubości. Całkowicie schłodzić, co najmniej 1 godzinę. Rozbij się na kawałki. Przechowywać w zakrytym pojemniku.