Need a deser bezmleczny i wegetariański? Orkiszowe ciasteczka owsiane z rodzynkami mogą być doskonałym przepisem na wypróbowanie. Jedna porcja zawiera 127 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mus jabłkowy, syrop klonowy, płatki owsiane i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 11%. Podobne przepisy to Bananan Morela Orkiszowe Ciasteczka Owsiane, Ciasteczka Owsiano-Rodzynkowe, oraz Ciasteczka Owsiane Z Rodzynkami.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
W misce wymieszać mąkę orkiszową, sól, cynamon i sodę oczyszczoną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Mąka Orkiszowa
Cynamon
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
W osobnej misce wymieszać banana, brązowy cukier, skracanie, mus jabłkowy, jajko i syrop klonowy; dodać do mieszanki mąki. Wymieszać, aby połączyć. Złóż owies i rodzynki. Upuść łyżki stołowe ciasta na nieczystą blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Syrop Klonowy
Mus Jabłkowy
Skracanie
Rodzynki
Banan
Mąka Uniwersalna
Owies Zwyczajny
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Cukierki Peachie-o
4
Piec ciasteczka w nagrzanym piekarniku, aż krawędzie będą jasnobrązowe, około 12 minut. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.