Orecchiette ze świeżą fasolą Fava, ricottą i rozdrobnioną miętą

Przepis Orecchiette ze świeżą fasolą Fava, ricottą i rozdrobnioną miętą można zrobić w około 45 minut. Jedna porcja zawiera 414 kalorii, 20g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, makaron orecchiette, mięta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Działa dobrze jako bardzo przystępne danie główne. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ravioli Nadziewane fasolą Fava, ricottą i miętą z sosem brązowo-maślanym, Orecchiette z zieleniną, fasolą Garbanzo i ricottą Salata, oraz Crostini z fasolą Fava i Ricotta Salata.
Instrukcje
Usunąć fasolę ze strąków; strąki wyrzucić. Fasolę gotować we wrzącej wodzie przez 1 minutę.
Fasolę wyjąć łyżką szczelinową. Fasolę zanurzyć w lodowatej wodzie; odcedzić.
Usunąć twarde zewnętrzne skórki z fasoli; wyrzucić Skórki. Odstaw fasolę na bok.
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Odcedzić makaron, rezerwując 1 szklankę wody makaronu.
Umieścić makaron w dużej misce, dodać olej i sól. Dobrze rzucaj.
Połącz 1 szklankę wody z makaronem, ser ricotta, parmezan, posiekaną miętę i pieprz.
Dodać mieszankę fasoli i sera do mieszaniny makaronu; wrzucić do połączenia.
Dekoruj gałązkami mięty, w razie potrzeby.