Orecchiette z karczochami i szwajcarskim Chard

Orecchiette z karczochami i szwajcarskim Chard
Orecchiette z karczochami i boczkiem szwajcarskim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 391 kalorii, 16G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz karczochy, sól, oliwa z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Orecchiette z Chorizo i szwajcarskim Chard, Orecchiette z domową kiełbasą z kopru włoskiego i Chardą Szwajcarską, oraz Cabernet duszone żeberka z Chardą Szwajcarską i Orecchiette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu i zawirować w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj karczochy do patelni i dobrze zapiekać z jednej strony przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Posypać szalotki i czosnek wokół karczochów, mieszając wszystko wokół na patelni do brązowego równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj szwajcarski boczniak, sól, pieprz, skórkę z cytryny i bulion z kurczaka i zagotuj, skrobając dno patelni. Obniżyć ogień do medium, przykryć, i gotować przez 10 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, następnie odcedzić i wrócić do garnka z mieszanką karczochów. Podzielić na 4 miski, a na wierzchu pokruszony kozi ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia79
Magazyn