Orange you Glad it ' s Thanksgiving Soup

Orange you Glad it ' s Thanksgiving Soup
Orange you Glad it ' s Thanksgiving Soup could be just the bezglutenowe, lakto ovo wegetariańskie i pierwotne przepis, którego szukałeś. Ten przepis służy 6. Za 47 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 5G tłuszczu i w sumie 83 kalorii. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jeśli masz pod ręką puree z dyni piżmowej, marchewkę, papkowaty sok pomarańczowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Działa najlepiej jako hor d ' oeuvre, i odbywa się w przybliżeniu 25 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Pomarańczowy Cieszysz Się, Że Zrobiłeś Tego Pieczonego Kurczaka?, Funapino Sticky Ribs with Aren 't ya Glad I didn' t Say Orange Banana Ketchup, oraz Dwa świąteczne ciasteczka {cieszę się, że mogę dać}.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Podgrzej garnek do zupy na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Dodaj 1 łyżkę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i 1 łyżkę masła. Gdy masło się rozpuści, dodaj cebulę i marchewkę i gotuj, aż warzywa będą miękkie, około 5 minut. Dopraw solą i pieprzem. Odlać sokiem pomarańczowym i gotować na wolnym ogniu przez 1 do 2 minut, zeskrobując dno garnka drewnianą łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Przenieś mieszaninę do robota kuchennego lub blendera. Zmiksuj mieszaninę na gładką masę, a następnie wróć do garnka na średnim ogniu. Aby wymieszać, dodaj zamrożone puree z dyni piżmowej i bulion z kurczaka i wymieszaj, aby połączyć. Dostosuj przyprawę. Doprowadź do wrzenia, następnie zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut. Zetrzyj trochę świeżej gałki muszkatołowej i wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka ObuSuszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka Obu
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
świeża Gałka Muszkatołowaświeża Gałka Muszkatołowa
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Zupę kadzi przełożyć do misek i udekorować posiekanym tymiankiem i skórką pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
ChochlaChochla

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Viva Diva Moscato Colada z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Viva Diva Moscato Colada
Viva Diva Moscato Colada
Słodkie wino Moscato nasycone naturalnym smakiem kokosa i ananasa. Kolor Jasnopomarańczowy. Owocowy, typowy dla kokosa i ananasa z lekkimi nutami Moscato. Doskonały jako aperitif lub mieszanie z koktajlami.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn