Orange Cream Pops
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 78 kalorii. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Mieszanka śmietany do ubijania, barwnik spożywczy, skórka pomarańczowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 43 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Orange Ice Cream Pops, Orange Cream Pops, oraz Mandarin Orange Cream Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 3 1/4 szklanki lodów, koncentrat soku pomarańczowego i następne 3 składniki (przez Żółty barwnik spożywczy) w dużej misce, mieszając, aż Kolory się mieszają. Ubij śmietanę mikserem z dużą prędkością do uzyskania miękkich szczytów; złóż wanilię. Złóż mieszankę z bitą śmietaną na 1 1/4 szklanki lodów waniliowych.
Podziel połowę lodów o smaku pomarańczowym na 20 (2-uncji) foremek do lodów. Góra z pokrywką. Zamrażać przez 30 minut lub do momentu ustawienia. Odkryj i top każdej porcji z mieszanki lodów waniliowych; top z pokrywką. Włóż kij rzemieślniczy do środka każdej formy; zamrozić 45 minut lub do zestawu. Odkryj i uzupełnij każdą porcję pozostałymi lodami o smaku pomarańczowym. Zamrażać co najmniej 4 godziny lub do całkowitego zamrożenia.