Orange coeurs à la Crème z sosem truskawkowo-malinowym
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Orange coeurs à la Crème z sosem truskawkowo-malinowym może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6 i kosztuje 97 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 144 kalorie, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę pomarańczową, grand marnier, jogurt i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Coeurs a la Creme, Coeurs a la Creme, oraz Pikantne Coeurs a la Creme dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wytnij 6 (8 na 6 cali) prostokątów gazy bez rozkładania. Spłucz zimną wodą i wytrzyj do sucha. Formy linii z wilgotną gazą, pozwalając jej zawiesić na bokach i umieścić formy w płytkiej patelni do pieczenia.
Twarożek przecier z 1/3 szklanki cukru i skórki w robocie kuchennym lub blenderze na bardzo gładką masę, następnie dodać ser Neufchâtel i przecier na gładką masę.
Dodać jogurt i pulsować tylko do wymieszania, a następnie podzielić mieszaninę między formy. Pokrywaj wierzchy form arkuszem folii z tworzywa sztucznego i schładzaj do twardego, co najmniej 8 godzin.
Jagody przecier z likierem i 2 łyżkami cukru w robocie kuchennym, następnie przetrzeć przez sito o drobnych oczkach ustawione w misce, odrzucając nasiona.
Odwróć formy na talerze deserowe i usuń gazę.
Podawać coeurs à la crème skropione sosem.
* Jeśli nie masz form, Wytnij 6 (12-uncji) papierowych kubków, aby uzyskać krótsze kubki o wysokości od 2 do 3 cali. Za pomocą drewnianego szpikulca wyłuskaj około 10 otworów na dnie każdego kubka, powiększając nieco otwory za pomocą szpikulca. Filiżanki Line z zwilżoną gazą.* Coeurs à la crème i sos można przygotować 2 dni wcześniej i schłodzić osobno, przykryć.
Każda porcja zawiera około 159 colries i 6 gramów tłuszczu.