Open-Face Patty Melts
Open-Face Patty Melts może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 26 kalorii. Ten przepis służy 25. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz 1/4 szklanki Kraft zesty włoski dressing, mieloną wołowinę, velveetaâ i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Otwarty St. Patty topi, Cheddar Z Indyka Rozpływa Się, oraz Patty Melts.
Instrukcje
Opatrunek ciepła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować 2 min. Wymieszać cebulę i przenieść na jedną stronę patelni.
Dodać paszteciki do drugiej strony patelni; gotować na średnim ogniu 10 min. lub do czasu, aż hamburgery są gotowe (160F), przewracając hamburgery i mieszając cebulę po 5 min.
Top hamburgery z VELVEETA; okładka. Gotować od 1 do 1-1/2 min. lub do czasu rozpuszczenia VELVEETY; umieścić na plastrach tostów. Wierzch z cebulą.