Omlet Denver Bezglutenowy
Bezglutenowy omlet Denver jest bezglutenowe i pierwotne danie główne. Ten przepis służy 1 i kosztuje $1.13 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 235 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz paprykę, masło, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Omlet Denver, Omlet Denver, oraz Ciasto Omletowe Denver.
Instrukcje
Rozgrzać masło w 8-calowej patelni omletowej lub patelni na średnim ogniu, aż masło zacznie brązowieć. Gdy masło topi się, przechyl patelnię, aby pokryć dno. Szynkę, paprykę i cebulę ugotować na maśle 2 minuty, często mieszając.
Szybko wlać jajka na patelnię. Podczas przesuwania patelni tam iz powrotem szybko na ciepło, szybko wymieszaj widelcem, aby rozłożyć jajka w sposób ciągły na dnie patelni, gdy się zagęszczają.
Odstawić na ciepło kilka sekund, aby lekko brązowy dno omlet. (Nie przegotować—omlet będzie nadal gotować po złożeniu.)
Przechyl patelnię i uruchom widelec pod krawędzią omletu, a następnie szarpnij patelnię Ostro, aby poluzować Jajka od spodu patelni. Złożyć część omlet najbliżej Ciebie tylko do centrum. (Pozwól, aby część omletu przesunęła się po stronie patelni.) Obrócić omlet na ciepły talerz, odwracając złożoną część omletu, aby przewrócił się na dno. W razie potrzeby włóż boki omletu pod.