Oliwki Scaciati
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów przystawki, więc dać oliwki Scaciati spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 475 kalorii, 2G białka, oraz 50 g tłuszczu każdy. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka kawałków selera, pieprzu, octu winnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ryby z oliwkami i ziołami prowansalskimi (Poissons Aux Olives Et, Canard aux Olives (kaczka pieczona z oliwkami), oraz Oliwki Marynowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Oliwki umyć i osuszyć. Delikatnie uderz każdą oliwkę drewnianym młotkiem, aby ją otworzyć. (Nie masuj i nie usuwaj dołu.)
W dużej misce umieścić oliwki i seler.
Ubij razem oliwę z oliwek i 5 kolejnych składników, aż do wymieszania; zalej mieszaniną oliwek, podrzucając do pokrycia. Przykryć i schłodzić 8 godzin. Przechowywać w lodówce do 1 miesiąca.
Podawać w temperaturze pokojowej.