Oliwki Picholine Marynowane

Oliwki Picholine Marynowane
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj marynowanych oliwek Picholine. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 135 kalorii, 0g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jeśli masz ziele angielskie, różowy pieprz, Tureckie liście laurowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kaczka z zielonymi oliwkami Picholine, Oliwki Marynowane, oraz Oliwki Marynowane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Czosnek ugotować w 2 łyżkach oleju na małej ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż będzie bladozłoty, około 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Czosnek przenieść łyżką szczelinową do małej miski i rezerwy oleju oddzielnie (aby zapobiec czosnek z dalszego brązowienia w gorącym oleju).
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dusić 1/4 szklanki octu z szalotką i brązowym cukrem w 1-quart ciężki rondel, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż płyn zmniejszy się do około 1 łyżka stołowa, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
SzalotkaSzalotka
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Dodaj czosnek, olej czosnkowy, pozostałe 1/2 szklanki oliwy z oliwek, pozostałe 1/4 szklanki octu, przyprawy, liście laurowe, skórki i oliwki i doprowadzić do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
Olej CzosnkowyOlej Czosnkowy
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
OcetOcet
CzosnekCzosnek
OliwkiOliwki
PrzyprawyPrzyprawy
5
Przenieść mieszaninę do miski i ostudzić do ogrzania. Oliwki marynować, przykryte i schłodzone, co najmniej 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
OliwkiOliwki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
W razie potrzeby podgrzać w rondlu na małym ogniu, mieszając do ogrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Przełożyć łyżką szczelinową do naczynia do serwowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
1
Oliwki można marynować do 5 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
OliwkiOliwki
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn